Gondjai vannak a lakásban?  Megoldjuk!
 
Cégünk a problémák megoldására szakosodott, az egyszerű és egyben stílusos,
INTARZI termékcsalád segítségével.


 
2004-től antik faanyagokkal kereskedett a cégünk különböző Európai cégekkel. Ennek hatására 2012-től fokozatosan kísérleteztünk különböző megoldásokkal, hogy a problémákra megoldást tudjunk kínálni. Így született meg a rusztikus termékcsalád néhány típusa. Az INTARZI család folyamatosan bővülő kínálata exkluzív faldekorációkkal kezdődött, majd a későbbiekben egyedi mennyezeti elemekkel bővült a kínálatunk.

Célunk, hogy olyan termékcsaládot fejlesszünk ki, ami nagyon egyszerű felszerelést igényel a falakra vagy mennyezetre és bárki, saját erőből is elvégezheti. Lepje meg a szeretteit vagy saját magát - akár egy nap alatt átalakíthatja a lakását.
Problémát okoz Önnek az öreg, lepergett festék, a repedések, penészfoltok, vizesedés? Ha a válasza igen, akkor valószínűleg tudja, hogy a festéssel csak rövid időre lehet ezeket a hibákat eltakarni, amelyek aztán rövid idő múlva újra es újra előjönnek. Esetleg egyszerűen csak valami nagyon trendivel szeretné a lakását, vagy csak egy részét feldobni, átalakítani, de nincs rá elég invesztíciója? Megoldást kínálunk a rusztikus 2 és 3 dimenziós természetes fa falburkolatokkal, amivel játszi könnyedséggel ki tudja javítani a lakásában felmerült hibákat, vagy új stílust ajándékozhat a lakásnak.

A lakás dekorációs paneljeink úgy lettek megtervezve és legyártva, hogy a többi burkolattal ellentétben (csempe, kő stb.) nem igényel szakértelmet a felszerelése, bárki könnyedén fel tudja szerelni önerőből is és a lakást sem kell ehhez feldúlni. A fa lakásdekorációk bármelyik típusa a természet melegségét viszi otthonába, üzletébe, kávézójába vagy irodájába és lenyűgöző dekorációs hatást nyújt. Ezek mellett pedig hő és hangszigetelő hatása is van, ezzel még tovább fokozva az Ön kényelmét.
Ne szabjon kreativitásának határokat:
örömmel segítünk megtervezni Önnek azt a dekorációt, amiről már régóta álmodik, akár több típusú faldekoráció ízléses kombinációjával is
.
Üzletpolitikánk nem az, hogy vásárlóinkat egész falak borítására buzdítsuk, hanem a felmerült problémáikat segítsünk orvosolni, ezzel együtt pedig egy egyedi, stílusos megjelenést is biztosítsunk a kiválasztott helyiségeinek. Rusztikus falburkolataink gyártása nagyon munkaigényes, ezért az áruk is magasnak tűnhet első látásra. De mivel csak néhány négyzetméter burkolatra van szüksége, így végeredményben a minimumból képes az átalakítást létrehozni. A panelek felhelyezése egyszerű, nem kell szakembert hívnia, csak egy kis elszántság és kreativitás szükséges a megvalósításhoz. Érdemes továbbá mérlegelni, hogy a repedéseket csak ideiglenesen tudja eltüntetni javítással és festéssel; ebben az esetben pedig az egész szobát ki kell festeni.


A faldekorációinkkal elég csupán egy falrészt kiraknia ízléses elrendezésben, ami hosszú távon szintén segít a költségmegtakarításban. Nem utolsó sorban a lakás mikroklímájának beállítására is tökéletes megoldás a természetes fa alapanyag. Ez annyit jelent, ha lakásában túlzottan magas a páratartalom, azt a 3D fa falpanelek kivonják a levegőből, ha pedig száraz a levegő, akkor kiengedik magukból.
A falpanelek gyártásánál törekedtünk arra, hogy a 3D falburkolatok nagyon könnyűek legyenek (2 -8kg /m2 súlyúak), ennek eredményeképpen nagyon könnyen felragaszthatóak bármilyen felületre. Legyen falfelület vagy mennyezet, megfelelő ragasztó kiválasztásával (pl. polisztirol ragasztó poliuretán habbal vagy más szerelési ragasztó) tökéletesen rögzül a dekorelem.
A falpanelek gyártásánál törekedtünk arra, hogy a 3D falburkolatok nagyon könnyűek legyenek (2 -8kg /m2 súlyúak), ennek eredményeképpen nagyon könnyen felragaszthatóak bármilyen felületre. Legyen falfelület vagy mennyezet, megfelelő ragasztó kiválasztásával (pl. polisztirol ragasztó poliuretán habbal vagy más szerelési ragasztó) tökéletesen rögzül a dekorelem.
 
Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

+421 905 586 309