Biztonságos böngészés és fizetés

Mivel a bejelentkezés és a regisztráció során a vásárlóink személyes adatait kezeljük, a webáruház oldalait biztonsági tanúsítvánnyal hitelesítjük. Az SSL vagyis a Secure Socket Layer egy általános biztonsági technológia, ami titkosított kapcsolatot hoz létre a szerverünk és az Ön böngészője között.

Az SSL protokoll az adatok áramlását kódolttá teszi, védve a vásárlót és persze minket is.
Erről a böngésző címsorban megjelenő lakat ikon SSL lakat, valamint a https:// előtag tájékoztat.

Hogyan segíti az SSL használata adatai védelmét?

Az SSL titkosítja az számítógépe és a webáruházunk közötti kapcsolatot, és ezáltal megakadályozza, hogy mások (például internetkávézók, internetszolgáltatók vagy éppen Wi-Fi-hotspotok) láthassák az Ön regisztrációs adatait, a bejelentkezési adatait, vagy a vásárlásaival kapcsolatos adatokat.

Az SSL titkosításról röviden.

Az SSL a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Webáruházunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A GeoTrust teszi lehetővé a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást.

Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngészőprogram az SSL segítségével a felhasználó adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a webáruházunkhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek, a kapcsolat biztonságos.